Sistema de producció agrícola en edificis en zones urbanes del Mediterrani, aprofitant l’ús de cobertes infrautilitzades en edificis per proveir-los d’aliments frescos.
La horto-cuina: dissenyem un espai argonòmic pels cambrers i cuiners, adaptat per a tothom amb un senzill manteniment.
Facilitem una dieta fresca, variada, de proximitat, amb productes vius a la taula.
Eliminem el transport i malbaratament d’aliments, augmentem la seva frescor i qualitat.
Reduïm els impactes ambientals dels residus dels aliments: envasos, refrigeració, etc.
Reconnectem amb la gent amb els nous espais agro-verds a les ciutats d’on prové el seu menjar.
Creem espais de biodiversitat urbana d’intercanvi i aprenentatge.
El sistema.
Reutilització de l’aigua sobrant del reg encara rica amb nutrients
Sistema gota-gota debaix consum d’aigua
Cultiu en susbtrat lleuger per evitar sobrepes en la coberta
Instal·lació modular senzilla, durable i reutilitzable